Beranda Kumpulan Lirik Lagu

Lungset

Son sembur esem iki
masio tah udan njero ati
nono wujude
ulihe nganteni
lungset ati iki. . .
Riko ngajaki pisahan
sak temene ison salah paran
welas reng ati
wes sing ono liyo
solong tah solong
riko apuo. . .
Tau tah ison ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah ison ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso. . .
sepurane dong isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dong ison ninggalaken riko
hang son njalok mong siji
riko tetep wangi
masio isun seng ono. . .
Riko ngajaki pisahan
saktemene ison salah paran
welas reng ati
wes sing ono liyo
solong ta solong
riko apuwo
tau tah
28/07/2019 23:54:16
34